Fietsersbond Provincie Limburg

Weblog van de provinciale vertegenwoordigers van de Fietsersbond in Limburg, Rieneke van Zutphen en Harrie Winteraeken

Contact per e-mail voor beiden: provlimburg@fietsersbond.nl
Rieneke persoonlijk e-mailadres: cplvanz@ziggo.nl
Rieneke telefoonnummer 06 51 36 19 81
Harrie persoonlijk e-mailadres: hwinteraeken@hotmail.com. Harrie telefoon thuis: 045 522 87 20
Harrie telefoon mobiel: 06 523 756 11


zaterdag 3 januari 2015

Rieneke van Zutphen is de nieuwe provinciaal vertegenwoordiger van de Fietsersbond in Limburg.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Rieneke van Zutphen en woon sinds kort in Maastricht na 40 jaar wonen en werken in Den Haag. Ik wil me graag gaan inzetten voor de Fietsersbond omdat ik de overtuiging heb dat “Meer en beter fietsen” Nederland tot een mooier land maakt waarin het prettiger leven is.
Ik ga om te beginnen Harrie Winteraeken en Laurent Theunissen ondersteunen bij de provinciale activiteiten in Limburg en hoop snel goed genoeg ingewerkt te zijn om zelf een actieve rol te spelen op provinciaal niveau.
Ik heb een lange loopbaan bij de Haagse ministeries achter de rug en werk nog drie (waarvan 1 vanuit huis) dagen in de week in Den Haag bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ervaring die ik meebreng is vooral dat ik vertrouwd ben met beleid maken, met het vertalen van politieke besluitvorming naar uitvoering en met het omgaan met strijdige belangen. Ik zal me moeten inwerken op het onderwerp “fietsbeleid”, maar dat doe ik graag.

Ik hoop snel veel mensen te treffen om samen te werken aan de doelen van de Fietsersbond!

Contactgegevens:
Rieneke van Zutphen
Eijsderbosch 1
6228 SE Maastricht
Tel: 06-51361981
cplvanz@ziggo.nl

PS 1.: Voorlopig is er nog geen echte taakverdeling tussen Rieneke en Harrie. Een aantal zaken zullen ze samen gaan doen of om de beurt. Ze zijn beiden bereikbaar onder het e-mailadres provlimburg@fietsersbond.nl. 

PS 2.: De vacature voor provinciaal vertegenwoordiger voor Limburg op de landelijke website van de Fietsersbond blijft nog enige tijd staan. Omdat beide provinciale vertegenwoordigers in Zuid-Limburg wonen terwijl gebieden in Noord-Limburg het zonder lokale vertegenwoordigers moeten stellen is het niet verkeerd als zich nog een vrijwilliger uit het noorden zou melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten