Fietsersbond Provincie Limburg

Weblog van de provinciale vertegenwoordigers van de Fietsersbond in Limburg, Rieneke van Zutphen en Harrie Winteraeken

Contact per e-mail voor beiden: provlimburg@fietsersbond.nl
Rieneke persoonlijk e-mailadres: cplvanz@ziggo.nl
Rieneke telefoonnummer 06 51 36 19 81
Harrie persoonlijk e-mailadres: hwinteraeken@hotmail.com. Harrie telefoon thuis: 045 522 87 20
Harrie telefoon mobiel: 06 523 756 11


dinsdag 26 juli 2011

Jan Moors is nieuwe collega vertegenwoordiger Fietserbond in Limburg

Jan Moors is onlangs de provinciale vertegenwoordiging van de Fietsersbond in Limburg komen versterken (100 % groei). Hij zal weliswaar geleidelijk opstarten, maar hij is breed inzetbaar. We gaan een team vormen.

Jan Moors stelt zich voor:
"Ik woon in Roermond, ben 61 jaar en werk (nog) in de welzijnssector. Sinds mijn 33e ben ik een actieve fietser. Tot 2000 nam ik deel aan de kwart en halve triatlonwedstrijden en bleef daarna als recreant 'verder' fietsen.
Door de vele fietskilometers in het Limburgse landschap en daarbuiten, o.a. fietsvakanties, ervaar ik naast het plezier in het fietsen en de weidse natuur ook de belemmeringen en onveiligheden voor de fietser in stad en land.
Nu ik voor meer vrije tijd en actief vrijwilligerswerk gekozen heb was de link met het fietsen snel gemaakt. De oproep voor provinciaal kaderondersteuning in de Vogelvrije fietser deed de rest."

"We hebben afgesproken dat Jan in de komende maanden 'meeloopt' om de in en outs in het provinciale werk te leren, de actieve afdelingsleden in Limburg leer kennen en de belangrijke aandachtspunten opneem. Wellicht dat ik na deze zomervakantie in diverse bijeenkomsten jullie persoonlijk ontmoet om verder kennis te maken".

Ik wens jullie allen een fijne fietszomer toe.
Vriendelijke groet,
Jan Moors

Geen opmerkingen:

Een reactie posten