Fietsersbond Provincie Limburg

Weblog van de provinciale vertegenwoordiger van de Fietsersbond in Limburg, Harrie Winteraeken.

Contact per e-mail: provlimburg@fietsersbond.nl
Harrie persoonlijk e-mailadres: hwinteraeken@hotmail.com (wordt meer gelezen).
telefoon thuis: 045 522 87 20
telefoon mobiel: 06 523 756 11


dinsdag 15 maart 2011

ROVL communiceert op moderne wijze

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg met moderne communicatiemiddelen. Ze hebben de website fors vernieuwd: www.rovl.nl en hebben ook een groep via LinkedIn.
Verder heeft secretaris Bart Pastoor een eigen blog en twittert ie bijzonder veel. En is er voor ‘ingewijden’ een LinkedIn-groep.
De nieuwe campagne ‘Maak van de nul een punt’ verdient zeker aandacht. Een frisse benadering van het bevorderen van verkeersveiligheid en verkeerseducatie.

Verder is het de bedoeling dat de Fietsersbond zich meldt bij de regionale samenwerkingsverbanden. De meeste RMO’s (Regionaal Mobiliteit Overleg) zijn vooral bijeenkomsten tussen professionals zoals gemeenteambtenaren, politie ed. Er zijn weinig of geen vertegenwoordigers uit doelgroepen. Maar wellicht komt er eens een verbreding. En kunnen de afdelingen deelnemen aan bijeenkomsten van het RMO in de buurt. De Afdeling Parkstad Limburg heeft afgelopen maand zowel deelgenomen aan het ambtelijke RMO als aan het bestuurlijke. Er is onder andere gesproken over de gladheidsbestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten